4×4 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Και φέτος “χτυπάει” μαζικά η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, αυτή τη φορά με τετραπλό χτύπημα.

Θάνος Μπαμπανάτσας, Νάσος Αγαπίου, Παναγιώτης Παλάσκας και Κώστας Σπυρόπουλος, αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αμπελωνιτών, οι οποίοι αφού διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό, αναλλοίωτο, τον βασικό κορμό της ομάδας, τώρα ενισχύονται σημαντικά.

Ο Αμπελωνίτης Θάνος Μπαμπανάτσας, έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά στον Σπάρτακο Λάρισας, επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του, ενώ ίδια διαδρομή και για τον Παναγιώτη Παλάσκα, ο οποίος έπειτα από έναν χρόνο στον Αστέρα Λάρισας, επιστρέφει “σπίτι του”.

Από τον Σπάρτακο Λάρισας έρχεται και ο Νάσος Αγαπίου, ο οποίος μαζί με τους Μπαμπανάτσα, Β. Τεκούση, Μπιζιάκη, Κονδυλόπουλο και Μανώλα, αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Τελευταία μεταγραφή, ο Κώστας Σπυρόπουλος, με παραστάσεις σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, πέρυσι αγωνίζονταν στον Κεραυνό Λάρισας και μαζί με τους Αποστολάκη, Κοτσώνα, Θ. Τεκούση, Παλάσκα, Π. Τεκούση και Βλησαρούλη, δημιουργούν μια ισχυρή γραμμή κρούσης κάτω από το καλάθι.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά τις ανακοινώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τους τέσσερις νέους παίχτες μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους φετινούς στόχους. Και φέτος δημιουργούμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει. Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά και σε όλους τους παίχτες υγεία και δύναμη.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ