ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Απαράδεκτα στιγμιότυπα κατέγραψε δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο φακός της σελίδας σε συνοικία της Λάρισας, που λόγω της κακής νοοτροπίας και του ωχαδερφισμού ορισμένων παρουσιάζει την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης.

Την ώρα που άνθρωποι του δήμου δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας γεμίζοντας την πόλη με κάδους ανακύκλωσης και ειδικά σημεία για την ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών οι απαράδεκτοι θεώρησαν καλό να ξεφορτωθούν ό,τι δεν τους χρειάζονταν πετώντας το με τον τρόπο που βλέπετε σε κάδους, πεζοδρόμιο αλλά και στο δρόμο στην οδό Μήλου της Νεράιδας, μόλις 10’ λεπτά από το κέντρο της πόλης!

Το μοναδικού… κάλλους σκηνικό ήρθε να προστεθεί σε μια άλλη παρέμβαση, που εδώ και μέρες καθιστά αδιάβατο το πεζοδρόμιο λίγα μέτρα πιο πέρα, αφού τα κομμένα κλαδιά, προφανώς μετά την περιποίηση κάποιου κήπου, μας εμφανίστηκαν επί… ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών και τα χαιρόμαστε και επί ΝΔ ένα 15νθήμερο αργότερα.

Το να αναφερθούμε σε απαράδεκτες νοοτροπίες και πρακτικές του τύπου «μακριά από την πόρτα μου και όπου θέλει ας είναι» είναι το λιγότερο, το σίγουρο πάντως είναι πως «στραβά αρμενίζουνε» ορισμένοι.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ