ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο και συνεταιριστή Βαγγέλη Καραγεώργο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος, αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της εφημερίδας μας πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Γεννημένος το 1966 και μεγαλωμένος στον Άγιο Παντελεήμονα, ο Βαγγέλης Καραγεώργος είχε ενεργό συμμετοχή στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του ’80 και ’90, ενώ είχε μακρά πορεία στον χώρο της Αριστεράς.

Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας» και της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενώ ήταν και ραδιοφωνικός παραγωγός στον 105,5 Στο Κόκκινο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Η ανακοίνωση του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συντρόφου Βαγγέλη Καραγεώργου. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν αρχισυντάκτης και συνεταιριστής στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Από τα νιάτα του στρατεύθηκε στην Αριστερά και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχαιρετούμε με οδύνη τον σύντροφο Βαγγέλη και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ