Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Έναρξη συνεργασίας και με τον Κώστα Παπαρίζο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοίνωσε ότι υπεύθυνος της Ακαδημίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο κ. Τάσος Καστανούλιας.

“Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και κάτοχος διπλώματος UEFA C παραμένει στον σύλλογό μας και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής της Ακαδημίας του Φαλανιακού.
Στόχος είναι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη και οργανωμένη δουλειά στα τμήματα υποδομής, ώστε να μπορέσουν σταδιακά να προωθηθούν οι νεαροί παίκτες μας στην αντρική ομάδα.
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας¨, τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

Ο Κ. Παπαρίζος

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κώστα Παπαρίζο, όπου θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του τεχνικού μας κ. Τάσου Μπεριτζά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 38χρονος κόουτς και πρώην παίκτης της ΑΕΛ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και του Άγιαξ, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων στο νομό μας (Αμπελόκηποι, Νίκη Νίκης, Ολυμπιακός Χειμαδίου, και Φιλοκτήτης Μελιβοίας).
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ