ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ

Ευδιάθετος ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στη συνέντευξη τύπου με αφορμή τις σαφώς αναβαθμισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα που αφορούν στα παράλια του νομού.

«Τα παράλια αλλάζουν όψη με εκατοντάδες έργα εκατομμυρίων ευρώ, για την προσβασιμότητα, νέες γέφυρες και  αναπλάσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά, για να παραλάβει τη… σκυτάλη ο δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας, ο οποίος ευχαριστώντας την Περιφέρεια για την άψογη συνεργασία δεν απέφυγε τα «καρφάκια».

«Ένας μεγάλος αριθμός έργων  έρχεται να  αλλάξει της εικόνα των παραλίων και  να την αναβαθμίσει. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συμπορεύεται  όμως και με τη δική μας νοοτροπία και συμπεριφορά απέναντι στα έργα υποδομής, που πρέπει να τα  προσέχουμε και να τα προστατεύουμε, αλλιώς πάντα θα μας φταίει ο Περιφερειάρχης και ο δήμαρχος», σχολίασε με νόημα.

Όσο για το φινάλε της συνέντευξης, μαεστρικά ο Κ. Αγοραστός συγκέντρωσε τους συμμετέχοντες για μια ομαδική φωτογραφία, φορώντας μάλιστα διαφημιστικά μπλουζάκια που επικοινωνούν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ