ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου που υπογράφει ο πρόεδρός της Γιάννης Ευαγγέλου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου Basketball Academy αλλάζει πρόσωπο και με άκρως επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές “αγκαλιάζει” παιδιά ( κορίτσια και αγόρια) ηλικίας 5 ετών και άνω με σκοπό την εκμάθηση των αρχών και των τεχνικών του αθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και την καλλιέργεια του ήθους τους.

Με νέες καινοτομίες και ένα εντελώς σύγχρονο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά του συλλόγου το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος.

Βασική μας επιδίωξη είναι να θέσουμε τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και απαράβατες αρχές. Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο μας.

Παράλληλα, βασική μας επιδίωξη είναι η σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και η θωράκιση της υγείας τους, η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς, καθώς και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Κοινή πίστη των ανθρώπων που ξεκίνησαν αυτό το εγχείρημα είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άξιο από το να προσπαθείς να μεταλαμπαδεύσεις τη συσσωρευμένη γνώση και τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει τόσα χρόνια από το χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και την λειτουργία της ακαδημίας μας , σε σύντομο χρονικό διάστημα με νέο δελτίο τύπου που θα δημοσιευτεί  σε όλα τα ΜΜΕ.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος και τα μέλη της νέας Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ

Πληροφορίες στο 6947 290770 Ευαγγέλου Ιωάννης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ