ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε η ΚΟΒ Τύρναβου του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια μίας ουσιαστικής διαδικασίας με ερωτήσεις και τοποθετήσεις μελών και φίλων του κόμματος. Βασικός ομιλητής στην πολιτική αυτή εκδήλωση ήταν το στέλεχος του ΚΚΕ Αστέριος Τσικριτσής ο οποίος τόνισε στην ομιλία του:

Η κατάσταση που επικρατεί την επόμενη μέρα επιβεβαιώνει τη θέση του ΚΚΕ ότι αποτυπώνεται μια νέα κατάσταση μεταξύ των αστικών κομμάτων, με βασικό στοιχείο την κυβερνητική εναλλαγή μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων τα οποία υπηρετούν καθαρά το κεφάλαιο το ΝΑΤΟ την Ε.Ε τα μονοπώλια.

Η πολιτική μένει ίδια δεν αλλάζει είτε μπλε είτε ροζ είτε πράσινη πιο παλιά είναι παράδοση σκυτάλης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ φάνηκε ξεκάθαρα και κατά τις τελετές παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα σε πρώην και νυν υπουργούς την προηγούμενη εβδομάδα. Εκείνοι που μέχρι χτες υποτίθεται πως “σκοτώνονταν”, αφού τάχα τους χώριζε “χάος”, είδαμε αντάλλασσαν αβρότητες για το “σημαντικό έργο” που παραλαμβάνουν και παραδίδουν, για την ανάγκη “εθνικής” συνεννόησης στα “μεγάλα και κρίσιμα” που “δεν προσφέρονται για κομματικές αντιπαραθέσεις”.

Είναι καθαρα αστική επιλογή η ΝΔ ως κυβέρνηση, ακριβώς γιατί η αστική τάξη της χώρας μας, εκείνοι δηλαδή που κρατάνε τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας στα χέρα τους πρέπει αμεσα να προχωρήσουν τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις. Η νέα κυβέρνηση είναι ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κεφαλαίου σαν γνήσιος και κλασσικός υπηρέτης.

Η ίδια η σύνθεσή της νέας κυβέρνησης,  όπως και οι διάφορες αλλαγές υπαγωγής αρμοδιοτήτων στα υπουργεία, δείχνουν την στρατηγική κατεύθυνσή της, για την οποία δεν είχαμε βέβαια καμία αυταπάτη. Το ΚΚΕ καλεί το λαό τώρα για αντεπίθεση απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού τον καλεί άμεσα άσχετα με την ψήφο του σε νέους αγώνες διότι δυστυχώς νέα δεινά ΕΡΧΟΝΤΑΙ για το λαό, δεινά που επιβάλλουν η Ε.Ε το ΝΑΤΟ αλλά και η πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων πολιτική που ειναι πίστη στο καπιταλιστικο σύστημα αυτοί είναι και θα είναι  υπηρέτες των βιομηχάνων των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων.

Στην εκδήλωση παρέμβαση έκαναν ο γραμματέας της Τ.Ε. υπαίθρου του ΚΚΕ Παναγιώτης Σπήλιος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τυρνάβου Αστ. Χατζηκράχτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ