ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

«Κρατάμε ψηλά τη σημαία των ιδανικών και της πίστης του λαού μας, ενώ δίνουμε πλέον μάχη καθημερινή για να ενώσουμε τους Έλληνες και να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν τους συμπολίτες μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μια χώρα ευρωπαϊκή».

Τα παραπάνω δήλωσε από τη Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου.

Η κ. Μπίζιου αφού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και εκκλησιάστηκε στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, παραβρέθηκε σε σύσκεψη εργασίας του προεδρείου της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας, παρουσία του προέδρου Ιωάννη Λυγούρα. Στη συνέχεια συναντήθηκε με πλήθος κόσμου και κτηνοτρόφους της περιοχής, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους της χώρας μας, ενώ με την επίσκεψη του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει και το στίγμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης του» κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com