ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Χωρίς να βγει ουσιαστικά λευκός καπνός, ολοκληρώθηκε η χθεσινή συνάντηση παλιών παραγόντων, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και μελών της απερχόμενης διοίκησης του Αμπελωνιακού, η οποία είχε ως στόχο την εξεύρεση λύσης για την άρση του αδιεξόδου, αναφορικά με τη συγκρότηση διοίκησης στην ομάδα.

Στη χθεσινή συνάντηση υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποια άτομα, που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν σε διοικητικό σχήμα, χωρίς όμως ωστόσο κάποιο από αυτά τα άτομα να βγει μπροστά και να ηγηθεί μιας προσπάθειας συγκρότησης διοίκησης.

Εκείνο που ξεκαθαρίστηκε στη χθεσινή συνάντηση την οποία παρακολούθησε ο πρώην αντιδήμαρχος, νυν δημοτικός σύμβουλος και νεοεκλεγείς με την ομάδα του νέου δημάρχου, Ανδρέας Γιαννόπουλος, είναι ότι οι όποιες θετικές ή αρνητικές αποφάσεις για τη συγκρότηση διοίκησης θα ανακοινωθούν στον απερχόμενο πρόεδρο, Τάσο Μαυρίδη, μέχρι αύριο Σάββατο, ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί διοίκηση, η ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για το ιστορικό σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ