ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ “ΓΕΝΝΑ” ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, εξηγεί τις αιτίες του φαινομένου της ομοφυλοφιλίας και οι επιστήμονες… χάνουν τον ύπνο τους 

Όποια απορία είχατε σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ήρθε για να λύσει ο Μητροπολίτης Μόρφου, σε ομιλία του στη Λευκωσία, πριν λίγο καιρό. Ο Μητροπολίτης, πάντως δεν διεκδίκησε τα «συγχαρητήρια» για την… ανακάλυψή του, αποδίδοντας την μοναδική αυτή άποψή του περί ομοφυλοφιλίας στον Άγιο Πορφύριο.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον συγκεκριμένο Άγιο η ομοφυλοφιλία «σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας».

Όπως εξήγησε ο Μητροπολίτης Μόρφου, που ανέλαβε να εκλαϊκεύσει ακόμα περισσότερο την ρήση του Αγίου Πορφυρίου, αναφέροντας πως «αυτό συμβαίνει κατά την ερωτική πράξη ή κατά την διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική αλλά πρωκτική –να το πω έτσι ξεκάθαρα-. Αυτό –λέει- όταν στην γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Κι η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος».

Αμετανόητος φαίνεται πως είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος αναφορικά με τα όσα δήλωσε χθες για το πως προκαλείται η ομοφυλοφιλία και τον σάλο που προκάλεσε.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή και ενώ εκείνος δείχνει να… υπερασπίζεται τα όσα λέει, τα διεθνή Μέσα προβάλουν τις απαράδεκτες δηλώσεις του προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

«Εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας»

Μόλις μια μέρα μετά τον σάλο, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος μίλησε για το θέμα στην κυπριακή ειδησεογραφική σελίδα Πολίτης, όμως δε φαίνεται να μετανιώνει σε κανένα βαθμό για τις απολύτως αντιεπιστημονικές και προσβλητικές απόψεις που εξέφρασε.

«Εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας», δήλωσε στον Πολίτη ο Νεόφυτος, ενώ συμπλήρωσε ότι «στον ιστότοπο μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει την ομιλία μου».

Διεθνής διασυρμός

Η πρωτοφανής και εξοργιστική δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία μεταδίδεται στα βρέφη από τους γονείς εάν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γυναίκα έρθει σε πρωκτική σεξουαλική επαφή και την απολαύσει εκτός από την Κύπρο και την Ελλάδα κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα κάθε άλλο παρά… κολακευτικά σχόλια έχουν να πουν.

«Κύπριος ιερέας »καταδικάζεται» γιατί είπε στην εκκλησία του ότι οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ» γράφει η βρετανική Daily Mail.

«Οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες κάνουν πρωκτικό, λέει ιερέας» είναι ο τίτλος της βρετανικής, Metro.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η, επίσης βρετανική, ιστοσελίδα Pink News.

Πιο καυστική είναι η ιστοσελίδα Unilad, η οποία δημοσιεύει την είδηση, ενώ στο Facebook -όπου μετράει πάνω από 42 εκατομμύρια ακόλουθους- σχολιάζει: «κάποιος πρέπει να του πει πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα».


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com