ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση του εκλογικού υλικού που ζήτησαν στο Πρωτοδικείο της Λάρισας η Χ.Α., η Πλεύση Ελευθερίας, ως συνδυασμοί και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζανακούλης.

To paidis.com επικοινώνησε με τον κ. Τζανακούλη, ο οποίος επιβεβαιώνοντας την πληροφορία της σελίδας για το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης, τόνισε ότι ολοκληρώθηκε η  διαδικασία, από την οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες έβγαλαν κάποια συμπεράσματα.

Αναφορικά με το αν θα προχωρήσει στην κατάθεση ένστασης σημείωσε ότι ουδέποτε είπε ότι θα συνεχίσει και ως εκ τούτου του αρκεί το γεγονός ότι από τη διαδικασία που ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο, βγήκαν συμπεράστατα για τη συμπεριφορά κάποιων τα οποία και θα αξιολογήσει.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου για την άψογη συμπεριφορά τους και τη βοήθεια που του πρόσφεραν στην επανακαταμέτρηση του εκλογικού υλικού.

Αν τελικά ισχύσει η δήλωση του κ. Τζανακούλη και δεν κατατεθεί μέχρι αύριο η ένσταση τότε η κατανομή των εδρών παραμένει ως έχει και δεν τίθεται θέμα για την έδρα της κ. Στέλλας Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ