ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ιταλική κομεντί «Perfetti Sconosciuti» θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στις 21:30 στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου, με είσοδο ελεύθερη για όλους.
Υπόθεση
Επτά φίλοι, αποτελούμενοι από τρία ζευγάρια κι έναν διαζευγμένο που μόλις έχει ξανακάνει σχέση, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι και τρώνε στο καθιερωμένο δείπνο, όταν ξαφνικά πέφτει η ιδέα για ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και όταν κάποιος τους θα υποστηρίξει πως “δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε”, τότε θα αρχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που λαμβάνουν από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, σε ανοικτή ακρόαση.. σαν ένα είδος ηλεκτρονικής ρωσικής ρουλέτας!

Αλλά καθώς στην πορεία, σιγά-σιγά αρχίζει να διαφαίνεται πως κανείς τους δεν είναι απόλυτα “αθώος”, η χαρούμενη παρέα φίλων αναπόφευκτα θα βρεθεί απρόσμενα σε μια εφιαλτικά καταιγιστική ροή ειδήσεων, όπου το ένα μυστήριο θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μετά το άλλο!

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Τζενοβέζε με τους: Βαλέριο Μαστραντρέα, Άλμπα Ρορβάκερ, Τζιουζέπε Μπατιστόν, Άνα Φολιέτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ