ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΣΑΠΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών αλλά και της οικογένειας του εξαφανισθέντα Δημήτρη Χασάπη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του τη Δευτέρα 29 Ιουλίου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει δώσει σημεία ζωής.

Ηδη εκδόθηκε silver alert, ενώ σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Ο Δημήτρης Χασάπης οδηγεί ένα παλιό citroen zx χρώματος βισινί με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΚ 2195 και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μάλλον κατευθύνθηκε προς τα Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Χασάπης  στις 8:00 μμ της Δευτέρας φαίνεται να πέρασε από την πλατεία του Τυρνάβου με το αυτοκίνητο του ενώ λίγο αργότερα είχε επικοινωνία και με κάποιο φίλο του, αλλά και με την κοπέλα του, ενώ η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή από τους οικείους του το  πρωί της Τρίτης όταν δεν πήγε στη δουλειά του.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη γραμμή ζωής στο 1065, ή με τα τηλεφωνα 6941 473236 και 6978 276889.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ