ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΤ

Η Άντζελα Γκερέκου η οποία είχε διατελέσει υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, είναι η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η δήλωση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για τη νέα πρόεδρο του ΕΟΤ:

«Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη».

Η δε κυρία Γκερέκου δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ. Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για τη χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος οργανισμός.

Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ