ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 57ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση απάτης σε βάρος αγροτικού συνεταιρισμού στο Βόλο.

Συνελήφθη χθες (01-08-2019) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 57χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.    

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία από υπεύθυνους του συνεταιρισμού, σύμφωνα με την οποία άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, προσποιούμενος εκπρόσωπο ανύπαρκτης εταιρείας, επικοινώνησε με υπαλλήλους του συνεταιρισμού και πραγματοποίησε δύο παραγγελίες μεγάλης ποσότητας τυριού.

Μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις, ο άγνωστος δράστης απέστειλε στον αγροτικό συνεταιρισμό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλαστά αποδεικτικά κατάθεσης για τις προαναφερόμενες παραγγελίες.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 57χρονου κατά την παραλαβή του παραγγελθέντος εμπορεύματος, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο συνεταιρισμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργών του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ