ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Παράπονα γονέων για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου Τυρνάβου

Σε διαμαρτυρία μέσω της σελίδας προχωρούν γονείς ενός παιδιού μόλις 19 μηνών, που όπως υποστηρίζουν αν και έχουν όλα τα προσόντα για να φιλοξενηθεί το παιδάκι τους σε δομή του δήμου Τυρνάβου από την υπηρεσία και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής τους είπαν ότι οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Αναλυτικά στη διαμαρτυρία τους αναφέρουν:

“Εκφράζουμε έντονα την δυσαρέσκειά μας για την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί ως γονείς προκειμένου να πετύχουμε την εισαγωγή του παιδιού μας σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Τυρνάβου.

Ενώ είμαστε κάτοχοι voucher μας δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι έχουμε εξασφαλίσει την θέση που επιθυμούμε στον βρεφονηπιακό σταθμό καθώς έχουμε υψηλά μόρια.

Τελικά όμως έχουν ενταχθεί παιδιά με βάση σειράς προτεραιότητας και με λιγότερα μόρια.

Από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Αθλητισμού- Πολιτισμού και Παιδείας και ειδικότερα από το τμήμα των προνοιακών δομών ( παιδικοί σταθμοί) ανακοινώθηκε ότι έχουν εγκριθεί όλες οι αιτήσεις των γονέων και ότι εφαρμόστηκε μοριοδότηση από την ειδική επιτροπή επιλογής παιδιών και ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (απόφαση δημάρχου 195/2019).

Όταν απευθυνθήκαμε στο Δήμο γιατί δεν έγινε η εισαγωγή του παιδιού μας στον βρεφονηπιακό σταθμό μας απάντησαν ότι έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις με βάση τη σειρά προτεραιότητας άσχετα εάν εμείς είχαμε πιο πολλά μόρια με βάση το voucher.

Επίσης μας είπαν ότι εάν θέλουμε μπορούμε να το γράψουμε σε άλλη δομή η οποία βρίσκεται στην Γιάννουλη.

Είναι δυνατόν ένα παιδί που είναι 19 ΜΗΝΩΝ να το στείλουμε στην Γιάννουλη και όχι στον βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Τυρνάβου στον οποίο μένουμε;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ