8 ΗΜΕΡΕΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ROYAL JORDANIAN – ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Εκδρομή  στην Ιορδανία διοργανώνει για την περίοδο 31/10 – 07/11/2019 το γνωστό για τις πετυχημένες του εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό γραφείο τουρισμού Mandelas Tours από τον Τύρναβο. Το πρόγραμμα της ενδιαφέρουσας αυτής εκδρομής έχει ως εξής:

Ημέρα 1. Αεροδρόμιο Αμμάν – Αμμάν

Αναχώρηση στις 5:00π.μ από Τύρναβο (γραφείο), 5:30π.μ από Λάρισα (Άγιο Βελισσάριο). Άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος ,έλεγχος διαβατηρίων , επιβίβαση στο αεροπλάνο και πτήση για Αμμαν. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Αμμάν όπου θα συναντήσουμε τον τοπικό αντιπρόσωπο μας και θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο (περίπου 45 λεπτά) για διανυκτέρευση.

Ημέρα 2. Αμμάν ξενάγηση – Γεράσα – Αμμάν

Αφού πάρετε το πρωινό σας θα επισκεφθούμε τα ερείπια του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου στο Αμμάν, την Ακρόπολη, το παλάτι των Ουμαγιάδων, και χρόνος για ψώνια στις αγορές του Αμμάν. Ύστερα, θα μεταφερθούμε στην Γεράσα, όπου θα εξερευνήσουμε την Πομπηία της ανατολής! Θα περάσουμε μέσα στον χώρο από την Νότια Πύλη – μνημείο και θα περιπλανηθούμε στην ρωμαϊκή πόλη. Θα περπατήσουμε στην κεντρική πλατεία που περιβάλλεται από κίονες, θα δούμε το ρωμαϊκό θέατρο, και τις βυζαντινές εκκλησίες με δάπεδα από μωσαϊκό. Απολαύστε μία βόλτα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Γεράσα, και θα περάσετε και από το Νυμφαίο. Στο τέλος της επίσκεψης, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Αμμάν για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3.  Αμμάν – Μάνταμπα – Νέμπο – Βυθανία – Πέτρα

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Μάνταμπα, μόνο 20 λεπτά νότια του Αμμάν, στον δρόμο των βασιλέων, στην πόλη των ψηφιδωτών, για να επισκεφθείτε την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, όπου στο πάτωμά της υπάρχει ο ψηφιδωτός χάρτης των Αγίων Τόπων. Μετά θα επισκεφθούμε το όρος Νέμπο, όπου ο Μωυσής παρατηρούσε την Νεκρά θάλασσα, και την εκκλησία που στεγάζει ψηφιδωτά του 6ου αιώνα. Μετά από αυτό θα οδηγηθείτε στην Βηθανία. Βρίσκεται στο φυσικό λόφο στο Tell El Kharrar, όπου έζησε, κήρυξε και βαφτίστηκε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, βρίσκεται στον Ιορδάνη, όπως αναφέρεται ρητά και στη Αγία Γραφή «Η Βηθανία στον Ιορδάνη, όπου ο Ιωάννης βαφτίστηκε», ενώ ο Ιωάννης αναφέρει ένα περιστατικό όταν ο Ιησούς δραπέτευσε από τους εχθρικούς Φαρισαίους στην Ιερουσαλήμ και «πήγε ξανά πέρα από τον Ιορδάνη στον τόπο όπου ο Ιωάννης αρχικά είχε βαπτιστεί». Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Πέτρα για δείπνο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 4. Πέτρα ολοήμερη επίσκεψη – Ουάντι Ραμ

Αφού πάρουμε πρωινό, θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας στην Πέτρα, αφού κανένα ταξίδι στην Ιορδανία δε μπορεί να θεωρηθεί πλήρες χωρίς την πρωτεύουσα των αρχαίων Ναβαταίων, την Πέτρα. Η πόλη με την μακρόχρονη ιστορία, λαξευμένη ολοκληρωτικά από ανθρώπους στους κοκκινόβραχους από ψαμμίτη, θα δοκιμάσει την φαντασία σας. Είναι ένα μυστηριακό και ένδοξο μέρος, ένα αιώνιο αφιέρωμα σε έναν χαμένο πολιτισμό. Η Πέτρα ήταν το κεντρικό σημείο συνάντησης των δρομολογίων των Ναβαταίων, που προέρχονταν από τον Περσικό Κόλπο, τη Δυτική Αραβία και την Ερυθρά Θάλασσα. Περίπου πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, η Πέτρα έγινε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας τους. Εισέρχεστε στην Πέτρα περνώντας το Siq, ένα βαθύ και στενό φαράγγι, στο τέλος του οποίου ξαφνικά εμφανίζεται το πιο διάσημο μνημείο της Πέτρας: Το θησαυροφυλάκιο. Ίσως θα το αναγνωρίσετε από την γνωστή ταινία «Indiana Jones και η τελευταία σταυροφορία». Αλλά το θησαυροφυλάκιο είναι μόνο η αρχή. Καθώς θα περπατάτε στην Πέτρα, εκατοντάδες κτίρια σκαλισμένα στην πέτρα και διαβρωμένα κατά τη διάρκεια των αιώνων, σε υπέροχους πολύχρωμους τοίχους, θα σας αποκαλυφθούν. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στην έρημο του Ουάντι Ραμ (Κόκκινη κοιλάδα). Δείπνο και διανυκτέρευση σε luxury CAMP.

Ημέρα 5. Ουάντι Ραμ τζιπ σαφάρι – Άκαμπα

Αφού θα πάρουμε το πρωινό μας, θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία στα ειδικά διαμορφωμένα ογκώδη βουνά ορθώνονται κάθετα από την κόκκινη άμμο της ερήμου, δημιουργώντας ένα θαυμάσιο τοπίο της ερήμου, με μοναδική ομορφιά που κόβει την ανάσα, με πανύψηλους βράχους από ξερή, κόκκινη πέτρα. Οι επιφάνειες των τεράστιων βράχων έχουν διαβρωθεί από τον άνεμο δημιουργώντας πρόσωπα ανθρώπων, ζώων και τεράτων. Στο Ουάντι Ραμ, την κοιλάδα του φεγγαριού, σύμφωνα με τον Λόρενς της Αραβίας. εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα jeep Σαφάρι για 2 ώρες, για να εξερευνήσετε τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της περιοχής, που τελειώνει με ένα φλιτζάνι τσάι από τους φιλόξενους Βεδουίνους, σαν αναζωογονητικό και ευχαριστήριο για την επίσκεψή σας. Μετά από αυτό, θα μεταφερθούμε στην Άκαμπα, να απολαύσουμε τον ελεύθερο μας χρόνο στην μαγευτική κοραλλιογενής θάλασσα. Δείπνο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 6. Άκαμπα – Νεκρά θάλασσα

Μετά το πρωινό, θα μεταφερθείτε στην Νεκρά θάλασσα. Πρόκειται για το χαμηλότερο σημείο της γης, η επιφάνειά της είναι 423 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε εκεί, όπου θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία άνωσης με οφέλη επίσης για το δέρμα σας. Ύστερα, μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7. Νεκρά θάλασσα ελεύθερη ημέρα.

Μετά το πρωινό, απολαύστε την δεύτερη μέρα σας στην Νεκρά θάλασσα. Κολυμπήστε στα κύματα, δοκιμάστε ένα μασάζ ή τις θεραπευτικές ιδιότητες της λάσπης στο δέρμα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 8. Νεκρά θάλασσα – Αεροδρόμιο Αμμάν

Μετά το πρωινό, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Αμμάν για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη στην Αθήνα .Επιβίβαση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

8 ΗΜΕΡΕΣ/ 7 ΝΥΧΤΕΣ

4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (Days inn htl Αμμάν/Sella htl Πέτρα/ Mazayen Rum Cam Ουάντι Ράμ / City Tower Htl Άκαμπα/ Ramada Resort Νεκρά Θάλασσα)

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 1295 €

Επιβάρυνση μονόκλινου 175 €

Πτήσεις :           31/10 ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ  12:35 ΜΜ – 14:40 ΜΜ

07/11 ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ 09:25 ΑΜ – 11:50 ΑΜ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

             Αεροπορικά εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την Royal Jordanian

             Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν για όλες τις μεταφορές σας

             Ελληνόφωνος Ξεναγός, καθ’ όλες της ημέρες ταξιδιού.

             4* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή

             Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα που προαναφέρθηκαν

             Ιππασία στην Πέτρα, από την κύρια Πύλη μέχρι την είσοδο στο φαράγγι.

             2 ώρες τζιπ σαφάρι στο Ουάντι Ραμ.

             Όλοι οι φόροι συμπεριλαμβανομένου 16% κυβερνητικός και 10% χρεώσεις υπηρεσιών.

             Η βίζα (με την παραλαβή των διαβατηρίων πριν την άφιξη)

             ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

             Φιλοδωρήματα 20 ευρώ το άτομο

             ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 370 ΕΥΡΩ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Προσωπικά έξοδα
  • Ποτά στα γεύματα
  • Τα καροτσάκια μεταφορών στην Πέτρα
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες σε κλίμακα ΜΙΝΙΜΟΥΜ 25 ατόμων.  Σε περίπτωση μείωσης του παραπάνω αριθμού θα υπάρχει επιβάρυνση.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφά χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.

Ευχαριστούμε για τη προτίμηση που δείξατε στο γραφείο μας και για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΕ 6ΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 30/8/19
  • ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΩΣ 15/10/19
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΑΤΗ:

• Κατόπιν προσεκτικής μελέτης των γενικών όρων συμμετοχής τους, αποδέχομαι πλήρως εκ μέρους όλων των ταξιδιωτών που αναφέρονται παραπάνω και αναλαμβάνω των ευθύνη για την εγγραφή τους στο ανωτέρω ταξίδι και στην περίπτωση ακύρωσης ανεξάρτητα εάν υπάρχουν ακυρωτικά ή όχι, αποδέχομαι την επιβάρυνση 50€ κατ’ άτομο, για έξοδα φακέλου. Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η φροντίδα για την ισχύ των διαβατηρίων είναι αποκλειστικά και μόνο ευθύνη των πελατών.

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ          GR9801726200005620082530696

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ              GR38011048200000482607087-62

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ALPHA BANK     GR9301403780378002002005134

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     ΛΥΓΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com