ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ UNDER ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια τον επί τέσσερα χρόνια επικεφαλής των under ομάδων της, παλιό παράγοντα του Λαρισαϊκού ποδοσφαίρου, κ. Οδυσσέα Κλάρα.

Όπως είναι γνωστό το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε από την τρέχουσα περίοδο, αφενός μεν να επανιδρύσει την ομάδα U15 η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, αφετέρου όλες οι ομάδες U19, U17 και U15 να λειτουργήσουν υπό την εποπτεία μιας επιτροπής από μέλη του ΔΣ και επιχειρηματίες εξωδιοικητικούς παράγοντες, να αλλάξει εντελώς το μοντέλο και να αξιοποιηθούν με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο όλα τα ταλέντα της περιφέρειας της Θεσσαλίας.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών και σε όλους τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων της Θεσσαλίας να μην απευθύνονται πλέον στον κ. Οδυσσέα Κλάρα και ουδεμία σχέση έχει με το διοικητικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της, θα τιμήσει τον κ. Οδυσσέα Κλάρα για όσα προσέφερε αυτά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια από την ουσιαστική επανίδρυση μας στην ομάδα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ