ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Κίνδυνο για τη ζωή τους διέτρεξαν αστυνομικοί της μόνιμης διμοιρίας όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους μέσα στην κοιλάδα των Τεμπών έσπασε εν κινήσει το ημιαξόνιο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην εμπειρία του οδηγού που κατάφερε να κρατήσει το όχημα.

Το συμβάν ανέδειξε η ένωση αστυνομικών Λάρισας με ανάρτησή της στη σελίδα που διατηρεί στο fb στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Αυτή τη φορά η τύχη, η ικανότητα του οδηγού και πάνω από όλα η Χάρη της Αγίας Παρασκευής, προστάτεψε τους συναδέλφους… Οι συνάδελφοι της Μόνιμης Διμοιρίας που εκτελούσαν περιπολία στο τομέα ευθύνης του Α.Τ. Τεμπών, προς πρόληψη και αποτροπή κλοπών κλπ…

Κινούμενοι εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, έσπασε το ημιαξόνιο!!! Το αυτοκίνητο παρόλο που συντηρείται όσο καλύτερα γίνεται, είναι άνω των 16 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται…

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι μόνοι που ασχολούνταν με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ΔΑ Λάρισας ήταν το Σωματείο και κάποιοι “ρομαντικοί” διοικητές και συνάδελφοι, όταν κάποιοι άλλοι σκεφτόταν τις δημόσιες σχέσεις, τις καλές σχέσεις με την ηγεσία και τις κρίσεις, λέγοντας χωρίς δεύτερη σκέψη ΝΑΙ σε ότι αίτημα υπήρχε, δίνοντας αυτοκίνητα από Λάρισα σε όλη την Ελλάδα….

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com