ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Σε μια Ελλάδα που έχει δει σε μια δεκαετία τα παιδιά της να αποχαιρετούν λόγω της κρίσης και της έλλειψης ευκαιριών, σε μια χώρα που ποτέ η αξιοκρατία δεν ήταν το μεγάλο της προσόν όπως δείχνουν και οι έρευνες:

Σε πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου ρωτήθηκαν οι νέοι στις χώρες μέλη της Ε.Ε. ποιο είναι το πρόβλημα που θεωρούν πως είναι πιο σημαντικό σημερα στην Ευρώπη. Στις 18 (από τις 28 χώρες) η απάντηση ήταν το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή.

Σε 4 χώρες η εκπαίδευση, σε 2 χώρες τα θέματα εργασίας, σε άλλες 2 τα θέματα υγείας και σε 1 (ναι στην Ελλάδα) η φτώχεια και η ανισότητα. Και τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι οι νέοι φεύγουν ή σκέφτονται να φύγουν λόγω της αδιαφάνειας, της ανισότητας, του πελατεακού συστήματος που ζει και βασιλεύει.

Σε τούτη τη χώρα που τα παιδιά προσπαθούν να μην μένουν στο ένα πτυχίο αλλά να προχωρούν σε δεύτερο, σε μεταπτυχιακά, διδακτορικά, σεμινάρια και ότι άλλο θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στη ζωή, έρχεται η απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη να διορίσει διευθυντή του γραφείου του έναν απόφοιτο Λυκείου!

Και όταν έχουν πάρει φωτιά τα social media από την αποκάλυψη εκείνος απαντά με περισσό θράσος το εξής:

parallaximag.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ