ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 

Σε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα του Αμπελώνα, κίνηση, προχωρά η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, δημιουργείται τμήμα μπάσκετ κοριτσιών – γυναικών.

Αρωγός σε αυτή την πρωτότυπη προσπάθεια, ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Συλλόγου, ο Βασίλης Τεκούσης, ο οποίος εργάστηκε ως προπονητής σε αντίστοιχο τμήμα στην ακαδημία του Αίολου Τρικάλων, μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλίας.

Ο Βασίλης Τεκούσης, γυμναστής με ειδικότητα στο μπάσκετ, που είναι ήδη αθλητής της ανδρικής ομάδας και προπονητής σε τμήματα ακαδημιών, τώρα αναλαμβάνει και το νεοσύστατο τμήμα της Αμπελωνίτικης ομάδας, με σκοπό την προσέλκυση νέων κοριτσιών στο άθλημα, καθώς το γυναικείο μπάσκετ κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει:

«Το μπάσκετ δεν είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση. Τα τελευταία χρόνια, το γυναικείο μπάσκετ ανθεί στη χώρα μας και ήρθε η ώρα να το φέρουμε και στον Αμπελώνα. Η ακαδημία του Συλλόγου μας, μεγαλώνει και δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ενωμένοι συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ