ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ: Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με μία ευχαριστήρια επιστολή προς όλους στην ομάδα της ΑΕΛ, την οποία χαρακτηρίζει φανταστική ομάδα, που μπορεί να φέρει τίτλους στην πόλη, αποχωρεί από το προπονητικό τιμ της ΑΕΛ, ο Ανδρέας Λαυδαριάς. Στην επιστολή του αναφέρει:

“Η ΑΕΛ και ο κόσμος της πιστεύω οτι ξεκινάνε φέτος ενα φανταστικό ταξίδι με μια φανταστική ομάδα που είναι ικανή να φέρει και πάλι τίτλους στην πόλη της Λάρισας….

Φεύγοντας μέσα από μια άριστη συνεργασία με όλο το προπονητικό staff και φυσικά τους ποδοσφαιριστές κι όλους τους αφανείς ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα (στελέχη γραφείων… ιατρικό team… φυσικοθεραπευτές… φροντιστές… οδηγούς…)

Να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ και θα χαίρομαι την όποια προσπάθεια της! Εχω την πεποίθηση ότι κι εγώ έδωσα το καλύτερο μέσα από την παρουσία μου και τις γνώσεις μου σε όλα τα επίπεδα!!

Θέλω να ευχαριστήσω  όχι ονομαστικά γιατί μπορεί να μην γραφτεί κάποιος ΟΛΟΥΣ αυτούς που είναι μέσα στην ομάδα κι ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται πάντα με την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο!!  Εισέπραξα πολύ μεγάλο σεβασμό από την ομάδα και από την πόλη και θα ήθελα να το ανταποδώσω με ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους….

Εις το επανιδείν… είτε σαν απλός φίλαθλος είτε σαν προπονητής!!!”