Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: ΕΞΙ ΚΡΙΚΟΙ ΕΝΑ ΤΑΛΙΡΟ…

Με μια μεγάλη δόση ειρωνίας ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης Θανάσης Νασίκας, σχολιάζει τις τηλεπωλήσεις του επικεφαλής του κόμματος και βουλευτή Λάρισας Κ. Βελόπουλου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb. Στην ανάρτησή του ο κ. Νασίκας σημειώνει:

“Έξι κρίκοι , ένα τάλιρο. Το θυμάστε παιδιά στο σίριαλ ” το Λούνα Παρκ”;

Κάπως έτσι τώρα πουλά ο αλοιφοβελόπουλος ή φελόπουλος τις αλοιφές του. Έξι αλοιφές λέει 36€.

Πάρτε κόσμε. Μην κάθεστε και δώστου τελευταία ευκαιρία, εξαντλήθηκαν. Τηλεφωνήστε αμέσως τώρα. Η μία αλοιφή κοστίζει 50€ και εγώ σας δίνω τις 6 μόνο με 36€.

Αυτός ο άνθρωπος φίλοι μου κατάφερε εμένα και εκατοντάδες αγνούς πατριώτες να τον πιστέψουμε και να τον βάλουμε στην Βουλή και στην ευρωβουλή.

Κατάφερε να σκοτώσει την ελπίδα χιλιάδων πολιτών πως κάτι καινούργιο γεννιέται για την Ελλάδα. Το κακό είναι πως εμείς αυτά τα πιστεύαμε και αγωνιστήκαμε ανιδιοτελώς ενώ αυτός δεν πίστευε τίποτα. Για αυτόν το κόμμα είναι μια επιχείρηση για πλουτισμό. Τίποτα από όσα έλεγε δεν τα πίστευε. Ούτε φιλία ούτε αξιοκρατία, ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία. Για αυτόν ο μόνος θεός είναι το κέρδος.

Και κάτι τελευταίο. Περπατήστε ελεύθερα στην ύπαιθρο. Δεν κινδυνεύετε από τίποτα και ειδικά από φίδια. Τα έπιασε όλα ο αλοιφόπουλος για να τα πάρει το δηλητήριο για τις αλοιφές του.

Αυτά προς το παρόν, καλή Παναγία σε όλους. Η χάρη της να προστατέψει για την Ελλάδα και να την απαλλάξει απο φθηνούς πολιτικάντηδες που το παίζουν σωτήρες.

Από αυτήν την περιπέτεια να είστε σίγουροι πως κάτι καινούργιο θα γεννηθεί. Αγνό- καθαρό – πατριωτικό.

Χρόνια πολλά σε όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ