ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ!!!

Την απόφασή τους να αναλάβουν τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου του Αμπελωνιακού ανακοίνωσε σήμερα στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, μια ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και πρώην διοικητικών που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία για τη συγκρότηση διοίκησης που θα κρατήσει τον ιστορικό σύλλογο

στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση διοικητικού σχήματος ανέλαβαν οι Βασίλης Γιοβανόπουλος, Κωνσταντίνος Γκόβαρης, Δημήτρης Γωγάκος, Χρήστος Κατσής, Αλέξανδρος Ζιωγάκης, Βασίλης Μπαρμπής, Παναγιώτης Ούρδας, Βασίλης Φωτόπουλος, Ευθύμιος Αντυπας, Γιάννης Γκαμπέτας και Δημήτρης Δαλακώνης.

Η ομάδα των παραπάνω ατόμων, που παρέλαβαν σήμερα τα βιβλία και τη σφραγίδα της ομάδας από τον απερχόμενο πρόεδρο Αναστάσιο Μαυρίδη, όπως τόνισαν ανέλαβαν την πρωτοβουλία για να βγει ο Αμπελωνιακός από το αδιέξοδο και απηύθυναν ανοικτό κάλεσμα σε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν να πλαισιώσουν το σχήμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με την ευκαιρία της αλλαγής διοίκησης στον Αμπελωνιακό, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μαυρίδης ευχαριστεί δημόσια το δήμαρχο Π. Σαρχώση, τον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο, τον επιτετραμένο σύμβουλο για τον αθλητισμό Κ. Χρυσοβέργη, για την άψογη συνεργασία που είχαν τα δύο αυτά χρόνια, .

Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις PFS Παπαγεωργίου, Σαλάτες Ψύρρας. Κτήμα Ελενα, Γκουνέλας εξοπλισμοί καταστημάτων, Πλακάκια Κάγια, ΚΤΕΟ Ζερβός, ΚΤΕΟ Κουλουρίου, Metalico και όλους τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ