ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της βουλευτή Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελίας Λιακούλη

«Η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Ερμή Αγιάς Λάρισας, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής για να ολοκληρώσει το θαύμα που εδώ και καιρό ξεκίνησε. Εμπνευσμένη διοίκηση και αφοσιωμένοι παίκτες, δίνουν τη μεγάλη μάχη της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης

της αρμόδιας αρχής, που πλησιάζει .

Γνώρισα από κοντά την ομάδα και τους Ανθρώπους της, τον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη, τους διοικητικούς,  τους παίκτες και όλους τους υποστηρικτές,  εκατοντάδες  απλούς Ανθρώπους, που με πάθος και αγνά φίλαθλα αισθήματα, στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια, με καθαρότητα, διαφάνεια και αυθεντικό αθλητικό πνεύμα

Η πόλη  και ο νομός της Λάρισας, αλλά και ολόκληρη η  Θεσσαλία , περιμένουν  με  μεγάλη προσμονή την θετική έκβαση της υπόθεσης και την άνοδο του Ερμή στην Α1 εθνική κατηγορία.

Εμείς όλοι, περιμένουμε και στηρίζουμε την ομάδα που έφερε στο προσκήνιο και πάλι υψηλούς στόχους και αποτελεί τη συνέχεια στις ένδοξες μέρες που έζησε η πόλη μας στο μπασκετικό στερέωμα.

Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας, μας τιμάει με την πορεία του και μας ενθουσιάζει με την προοπτική του.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, στηρίζουμε τους Ανθρώπους της και ενώνουμε τη δύναμή μας με τη δική τους, για να  αγναντέψουμε  μαζί τους, τις ψηλότερες κορφές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ