ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ 1ΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ “ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ” ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ

Παρολίγον τραγωδία την Παρασκευή το βράδυ στη Μηλίνα όταν 10χρονο παιδάκι που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην παραλία υπέστη ηλεκτροπληξία και κινδύνευσε η ζωή του.

Το παιδάκι τινάχθηκε από το ρεύμα όταν έπιασε γυμνό καλώδιο που υπήρχε στη βάση του φωτιστικού σώματος στην προβλήτα της Μηλίνας και άρχισε να φωνάζει από τον πόνο. Τις φωνές του μικρούλη άκουσαν τουρίστες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε παρακείμενες ταβέρνες και έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Επικράτησε πανικός.

Ο μικρός βρισκόταν στο έδαφος και γιατρός που ήταν εκείνη την ώρα στην περιοχή έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο. Σοκαρισμένα τα άλλα παιδάκια που έπαιζαν μαζί παρακολουθούσαν τη σκηνή. Το 10χρονο παιδί συνήλθε και μετά από λίγη ώρα σηκώθηκε μεταφέρθηκε όμως προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Τοποθέτησαν δύο καρέκλες και κόκκινη ταινία για να αποκλείσουν το σημείο ενώ έθεσαν το φωτιστικό σώμα εκτός λειτουργίας. Ωστόσο η αγανάκτηση ξεχείλισε. Καταστηματάρχες της περιοχής ξέσπασαν σε βάρος της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου.

Όπως έλεγαν παντού στην παραλία υπάρχουν γυμνά καλώδια από τα σώματα του δημοτικού φωτισμού κατά μήκος της προβλήτας. «Εδώ και έναν χρόνο έχουμε ειδοποιήσει τη δημοτική αρχή για τον κίνδυνο που υπάρχει. Τα καλώδια είναι γυμνά παντού στην παραλία. Εχουμε κάνει αναφορά κι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα», κατήγγειλαν μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

ΕΛ. ΧΑΝ. – taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ