ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς για τη συμμετοχή της στην Basket League ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πορεία της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει σ’ όλα τα επίπεδα, ώστε να δημιουργηθεί ένας σύλλογος με στέρεες βάσεις, ικανός να διεκδικεί κάθε φορά και ψηλότερες κορυφές.
Διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά, η ομάδα του Ερμή απέδειξε πως μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει το μπάσκετ της περιοχής μας στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας μας.
Ο Δήμος Αγιάς στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ του Ερμή, σε όλα τα επίπεδα, κατανοώντας πως η πορεία της ομάδας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τα αθλητικά δεδομένα της Αγιάς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα, στους παράγοντες, στους προπονητές και τους παίκτες του Ερμή, στις καινούριες όμορφες περιπέτειες τους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε πάντα αρωγοί της προσπάθειας τους, αντλώντας δύναμη από τους κοινούς μας στόχους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ