ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΑΨΑΝΗΣ”

Οι δράσεις του Προγράμματος Ενταξιακών, Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων “Ξενώνας Ραψάνης” του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. συνεχίζονται στις 21 και 23 Αυγούστου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Τετάρτη 21 Αυγούστου “Ταξιδεύοντας με ένα παιδικό όνειρο”

Πρόκειται για ένα εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά, βασισμένο στις τέσσερις φάσεις θεατρικού παιχνιδιού και τις κάρτες του επιτραπέζιου Dixit. Με τι άραγε μοιάζει ο κόσμος των ονείρων; Και τι υπάρχει στον κόσμο της φαντασίας των παιδιών; Με αφορμή τα όνειρα τους, θα παίξουμε, θα αυτοσχεδιάσουμε, θα ζωγραφίσουμε. Σας περιμένουμε με διάθεση και όρεξη. Και το ταξίδι των ονείρων ξεκινά…

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί από την εκπαιδευτικό και λογοθεραπεύτρια, Βαλαή Κατερίνα και απευθύνεται σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Αφετηρία και ώρα διεξαγωγής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, 19:00.

Παρασκευή 23 Αυγούστου “Η ομορφιά & η απεραντοσύνη του σύμπαντος”

Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι και ο εντυπωσιακός καλοκαιρινός ουρανός «πρωταγωνιστούν» στην εκδήλωση αυτή που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας ΑΡΙΣΤΕΥΣ. Με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του Αστεροσκοπείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν από την τοποθεσία “Αλώνι”, η οποία είναι ιδανική για παρατήρηση των άστρων, τα ουράνια σώματα και να να αντλήσουν διάφορες πληροφορίες γι’ αυτά. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες.

Τόπος και ώρα διεξαγωγής: Τοποθεσία “Αλώνι”, 20:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ