ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μοναδική στη Θεσσαλία στην επεξεργασία καρυδιού η μονάδα των Κ. Ψύρρα και Π. Κοντογιάννη που ασχολείται επίσης με τη θραύση και εμπορία ξηρών καρπών

Εχοντας ήδη μία συνεπή παρουσία τα τελευταία χρόνια που την κάνει κυρίαρχη στην αγορά και επεξεργασία ξηρών καρπών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας η επιχείρηση των κ.κ. Κώστα Ψύρρα και Πάρη Κοντογιάννη έχει δημιουργήσει σε νέο χώρο στο δρόμο Τυρνάβου Λάρισας τη νέα μονάδα επεγεργασίας και θραύσης ξηρών καρπών

με τη μοναδική γραμμή στη Θεσσαλία για την επεξεργασία καρυδιών.

Η εταιρεία προμηθεύεται την πρώτη ύλη  και με τους πλέον σύγχρονους τρόπους και μέσα προχωρά στην επεξεργασία και στο ψήσιμο.

Οι επεξεργασμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φυστίκια κ.λπ.) της εταιρείας που κατά γενική ομολογία είναι άριστης ποιότητας λόγω της επιλεγμένης με αυστηρά κριτήρια πρώτης ύλης και της σωστής επεξεργασίας από άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο, πωλούνται σε καταστήματα χονδρικής και λιανικής ενώ ήδη υπάρχει και η δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της επιχείρησης www.nutsandmore.gr να φτάσουν οι ξηροί καρποί στο χώρο σας γρήγορα και εύκολα.

Πέραν όμως της επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες της περιοχής να προχωρήσουν σε θραύση της παραγωγής τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της γρήγορα και αξιόπιστα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6945 745977 Κ. Ψύρρας και 6978 142702 Π. Κοντογιάννης, ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που βρίσκονται στο δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ