ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την επιστολή της Ερασιτεχνικής στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ δια του Προέδρου της σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, που ειδικεύεται στο στοίχημα και έχει έδρα το πατάρι μιας καφετέριας, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί ως επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρούσε στη Λάρισα και ασχολούνταν με το παράνομο στοίχημα, νομιμοποιώντας τα κέρδη της σε διάφορες επιχειρήσεις, διέδωσε μιλώντας με έναν δημοσιογράφο ο οποίος ήθελε να εργαστεί

στο γραφείο τύπου της ΑΕΛ (είχε εργαστεί και παλιότερα επί Πηλαδάκη), ότι κακώς αδειοδοτήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  και θα έπρεπε να μην της επιτραπεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League, γιατί δήθεν οφείλει στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ 100.000€.

Ένα site σήμερα δημοσιοποίησε μια επιστολή, στην οποία φαίνεται η Ερασιτεχνική ΑΕΛ να ζητάει την ανάκληση της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και τη μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Την επιστολή είναι βέβαιο ότι έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, γιατί τα έγγραφα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι απόρρητα και περιβάλλονται από τον Νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Αλέξης Κούγιας, δεν πρόκειται δημοσίως να ανοίξει κανέναν διάλογο και για οτιδήποτε ψευδές και συκοφαντικό παρανόμως διαδίδεται εις βάρος της θα στραφεί εναντίον οιουδήποτε είναι ο δράστης (φυσικό πρόσωπο – νομικό πρόσωπο – ιστοσελίδες – ραδιοφωνικοί σταθμοί ή και άλλα ΜΜΕ) ενώπιον των θεσμικών οργάνων (δικαστήρια και ανεξάρτητες αρχές).

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει πλέον, και σε μια ιδιαίτερα ευτυχή περίοδο που η ΑΕΛ μας είναι η δεκάτη δύναμη μετά από πάρα πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμμετέχει στο ολιγομελέστερο πρωτάθλημα από τότε που συστήθηκε η επαγελματική Α’ Εθνική το 1979, εξασφαλίζει κάθε χρόνο αδειοδότηση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της UEFA, εξασφαλίζει κάθε χρόνο αδειοδότηση από την ΕΕΑ ΟΜΟΦΩΝΑ (ο Πανιώνιος δεν έλαβε καμιά αδειοδότηση, ενώ ο Ατρόμητος και η Ξάνθη έλαβαν κατά πλειοψηφία), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μάρκου έχει εκλεγεί ομόφωνα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με μόνο άλλους 3 συναδέλφους του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πλήρώνουμε μαζί με ΦΠΑ και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις περισσότερα από 400.000€ το χρόνο για να παίζουμε στο AEL FC ARENA, και δεν ασχολούμαστε με τα υπαρξιακά προβλήματα κάποιων ανθρώπων (“παραγόντων” – “δημοσιογράφων” – “ανωνύμων” που τηλεφωνούν ή στέλνουν μηνύματα στα ραδιόφωνα ή είναι συγγενείς του) οι οποίοι με ό,τι έχουν καταπιαστεί είτε αθλητικό είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό έχουν αποτύχει.

Αλίμονο εάν δύο ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος εμείς και οι οπαδοί μας ασχολούμαστε με αυτούς τους ανθρώπους.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει, όπως θα γίνεται και κάθε φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ