ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ευχαριστεί τις αθλήτριες που ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους και δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά σε αυτήν, με την ΑΕΛ να τους εύχεται καλή συνέχεια.
Οι Γιόβανα Σρετένοβιτς, Ίβανα Ζντράβκοβιτς, Χαρά Νεοφύτου, Κυριακή  Βασιλείου, Αλεξάνδρα Γιαμαλή και Μαρία Σπυροπούλου δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα για διάφορους λόγους ενώ η Γιάννα Καπιτζίκα που φέτος θα
πάει στην 3η λυκείου δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στις δύο Σέρβες, Σρετένοβιτς και Ζντράβκοβτις που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια στην Α’ Εθνική και ειδικά στην αρχηγό Γιόβαννα Σρετένοβιτς η οποία κόσμησε τα Ελληνικά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια με όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε και προσέφερε πάρα πολλά όχι μόνο στις ομάδες της αλλά και στο Ελληνικό Γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ της εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα της ομάδα στο πρωτάθλημα της Σερβίας στο οποίο και θα συνεχίσει.

Με βάση αυτές τις αποχωρήσεις στήθηκε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ με στόχο την αντικατάσταση τους, είτε με προωθήσεις αθλητριών από την Ακαδημία, είτε με κάποιες προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com