ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Δήλωση της βουλευτή Λάρισας για τις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων

Με αφορμή τις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών σε ολόκληρο το νομό, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους αναλαμβάνουν στα χέρια τους την ευθύνη διακυβέρνησης των δήμων του νομού Λάρισας καλή δύναμη, σύνεση και αποφασιστικότητα. Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια, όχι μόνο στη λειτουργία της συνολικότερης κρατικής μηχανής αλλά και στην επίτευξη κοινωνικής ισορροπίας. Είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στις ανάγκες και στα προβλήματα των πολιτών, εξ’ ου και το μεγάλο βάρος που αναλαμβάνουν οι νέοι τοπικοί άρχοντες.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με το πρώτο της κιόλας νομοσχέδιο δίνει στις νέες δημοτικές αρχές την ευκαιρία να προσπεράσουν τους σκοπέλους που δημιουργήθηκαν με το νόμο της απλής αναλογικής της προηγούμενης κυβέρνησης και έτσι μπορούν απερίσπαστα να εφαρμόσουν το πρόγραμμα για το οποίο εκλέχθηκαν από τους πολίτες.

Ως βουλευτής του νομού Λάρισας και με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βρίσκομαι στο πλευρό κάθε Δήμου και Δημάρχου του νομού, δίνοντας την μάχη εντός κοινοβουλίου, ώστε να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Καλή αρχή και αποδοτική συνέχεια σε όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ