ΟΥΤΕ ΤΟ VAR ΔΕΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ

Η ΑΕΛ πήρε ισοπαλία μετά από ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Πρεμιέρα με θετικό πρόσημο για τους «βυσσινί» που πέρασαν από τη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου καταφέρνοντας να αποχωρήσουν από το Περιστέρι με το βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι που έληξε με σκορ 1-1.

«Διαβασμένοι» οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου έδειξαν διάθεση να πιέσουν μπλοκάροντας την ανάπτυξη των γηπεδούχων, ενώ μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά φτάνουμε στη φάση του 16’, με τους αμυντικούς του Ατρομήτου να κόβουν τον απειλητικό Νούνιτς και στην εξέλιξη της φάσης ο Νάτσος επιχείρησε τη μακρινή σέντρα, ο Κρίστινσον βρέθηκε εκτός θέσης και η μπάλα διαγράφοντας περίεργη τροχιά κατέληξε με τη βοήθεια του δοκαριού στα δίχτυα του για το 1-0!

Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 26’, όταν μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Μόρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι, ενώ στο 33’ ο ορεξάτος Μπούστος βρέθηκε σε θέση βολής στέλνοντας με σουτ τη μπάλα άουτ.

Στο 44’ Μανούσος και Βέλλιος άλλαξαν ιδανικά τη μπάλα με τον τελευταίο να σημαδεύει τη ρίζα του δοκαριού της ΑΕΛ, ενώ η ισοφάριση για τους «βυσσινί» ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο πεισματάρης Μιλοσάβλιεβιτς ευνοήθηκε από τις κόντρες μετά την ατομική ενέργεια του Μπούστος και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον κίπερ του Ατρομήτου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΛ να στέκεται πολύ καλά αμυντικά, ενώ στο 50’ ο Κρίστινσον είπε «όχι» σε προσπάθεια του Μανούσου και στο 60’ από στημένη φάση ο Ούμπιδες σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 79’ ο πολύπειρος Μόρας έδιωξε σε κόρνερ σέντρα-ξυράφι του Νταβιώτη με αποδέκτη τον ιδιαίτερα κινητικό Μανούσο, για να φτάσουμε στη φάση του 88’, όταν ο διαιτητής Φωτιάς με τη χρήση του VAR και γυρίζοντας πίσω τη φάση καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπάλλα στον Μανούσο εντός περιοχής, με τον Ισλανδό κίπερ της ΑΕΛ όμως να νικά τον Ούμπιδες απομακρύνοντας σε κόρνερ και κρατώντας τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46′ λ.τ. Θεοδωράκης), Νάτσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (68 Νταβιώτης′), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (81′ Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90’+4′ Μπέρτος), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (71′ Μπάλλας), Νούνιτς, Φατιόν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ