ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ Β. ΚΟΥΤΙΟΥ ΣΤΟ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε μια κίνηση που συγκινεί αλλά και χαλυβδώνει τη θέληση της διοίκησης για προσφορά και διακρίσεις με την ανασύσταση του ιστορικότερου μπασκετικού σωματείου του Τυρνάβου, του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, προχώρησε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Βασίλης Κουτιός.

Ο βετεράνος αθλητής με επιστολή του προς τους διοικούντες όχι απλά δηλώνει τη συμπαράστασή του στην αξιοπρόσεχτη προσπάθεια που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα αλλά στηρίζοντας έμπρακτα το σωματείο συμβάλλει και οικονομικά για την επίτευξη των στόχων του προτρέποντας μάλιστα παλιούς αθλητές, φίλους του ΓΣΤ και επιχειρηματίες της περιοχής να πράξουν αναλόγως.

«Μας συγκίνησε και μας εξέπληξε ευχάριστα η κίνησή του δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε μια προσπάθεια που θα επαναφέρει το Γ.Σ Τυρνάβου, ένα σωματείο με 40χρονη ιστορία, εκεί που πραγματικά ανήκει», δήλωσε στη σελίδα ο διοικητικός Γ. Ευαγγέλου, δίχως να κρύβει τη συναισθηματική φόρτιση που του προκάλεσε η αυθόρμητη κίνηση του παλιού του συμπαίκτη.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο Β. Κουτιός σημειώνει τα εξής:

“Είχα την  τύχη να ενταχθώ σε ηλικία 16 ετών στην ομάδα μπάσκετ του ΓΣΤ  το 1981.

Μαζί μου και μια ομάδα παιδιών-συμμαθητών μου που το κοινό  μας στοιχείο ήταν η αγάπη μας για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Εκεί ανδρωθήκαμε μπασκετικά  αλλά προπάντων ηθικά και πνευματικά αποφεύγοντας  ίσως άλλα πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν νέα παιδιά σε άλλα μονοπάτια!

Έτσι ο ΓΣΤ έγινε η δεύτερη οικογένειά μας και με τα περισσότερα παιδιά μας συνδέει και  μια δυνατή φιλία αναλλοίωτη στο χρόνο.

Είχαμε την τύχη να βρίσκονται δίπλα μας ΑΞΙΟΙ άνθρωποι στη διοίκηση της ομάδας, άνθρωποι με αρχές οι οποίοι μας βοήθησαν στα μπασκετικά αλλά και στα κοινωνικά μας βήματα.

Αποστόλης Μπαζούκης (χρόνια ταμίας της ΕΣΚΑΘ), Χρήστος Ξενόπουλος, Σταύρος Δόβας, Κώστας Γκατζηρούλης και Νίκος Κυρατζής (συγνώμη αν στο πέρασμα του χρόνου λησμονώ κάποιους) ήταν οι βασικοί συντελεστές αυτού του οικοδομήματος που έδωσε καλούς αθλητές και ικανούς ανθρώπους στην κοινωνία του Τυρνάβου!

Προσωπικά νιώθω «υποχρεωμένος»  ηθικά να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν στην ενασχόλησή μου με το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα!

Γιατί, όχι μόνο στα νεανικά μου  χρόνια αλλά και στην υπόλοιπη ζωή μου το μπάσκετ  με βοήθησε σε πάρα πολλούς τομείς!

Ακόμα και σήμερα στα 54 παίζω μπάσκετ  με μια παρέα βετεράνων  με κοινή συνισταμένη ΟΛΩΝ την αγάπη μας για το μπάσκετ!

Με την ευκαιρία λοιπόν της ανάληψης του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΤ από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου και παλιό συμπαίκτη και φίλο μου Γιάννη Ευαγγέλου και αισθανόμενος πολλαπλά ωφελημένος από τον ΓΣΤ θα ήθελα μαζί με την αυτονόητη συμπαράστασή μου στη διοίκηση  να δώσω και ένα συμβολικό ποσόν για τις ανάγκες του συλλόγου (τμήμα μπάσκετ) και να παροτρύνω τους παλιούς αθλητές και φίλους της ομάδας , όπως και τους ντόπιους επιχειρηματίες της περιοχής να βοηθήσουν ηθικά αλλά και αν μπορούν και οικονομικά δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη διοίκηση και τους αθλητές μας να ξανακάνουν «μεγάλο» τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Βασίλης Κουτιός”.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για πολύ καλή πρωτοβουλία από μέρους του βετεράνου αθλητή, που δίνει επιπλέον κύρος στην προσπάθεια για την επαναδραστηριοποίηση ενός από τα ιστορικότερα μπασκετικά σωματεία του νομού, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να ξαναζήσει μεγάλες αθλητικές στιγμές και στο μέλλον.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com