ΤΟ VIRAL VAR ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΙ

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας έγινε κι’ αυτό, αφού ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά τηλεοπτική μετάδοση αγώνα έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης με την ολοκλήρωσή της!

Ο λόγος για τον αγώνα πρωταθλήματος Λαμία-ΠΑΟ, καθώς η στιγμή που η κρατική τηλεόραση έδειξε πλάνο από το δωμάτιο του VAR στο γήπεδο της Λαμίας λίγο πριν από τη σέντρα πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία, όταν στο βάθος, πίσω ακριβώς από τον διαιτητή Κομίνη και την υπόλοιπη ομάδα του VAR, εμφανίστηκε ένας ντελιβεράς!

Η παραγγελία των… σουβλακίων παραδόθηκε σε live μετάδοση, ενώ η εικόνα προκαλώντας κλαυσίγελο έγινε viral στο διαδίκτυο.

Αυτό που είμαστε ικανοί να ξευτιλίσουμε τα πάντα σε χρόνο dt σε τούτο τον τόπο δεν έχει ταίρι, όσο για το παιχνίδι που ταλαιπώρησε με την ποδοσφαιρική του ποιότητα μάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Αλήθεια όμως που τη βρήκαν την όρεξη με τέτοιο θέαμα οι κύριοι του VAR, εκτός πια και αν «ψυχανεμίστηκαν» από νωρίς το τι θα αντίκρυζαν και φρόντισαν από ώρα για την παραγγελία!

Υ.Γ. Και μην ξανακούσω «βάλε μια μπουκιά στο στόμα σου, που θα πας νηστικός στη δουλειά;» γιατί θα σας παραπέμψω στον Κομίνη και την παρέα του για… κόκκινη κάρτα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ