ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε πνεύμα επαγγελματισμού και ομαδικότητας ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά για το Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι εγγραφές στα τμήματα του συλλόγου.

Μετά από μια κυρίαρχη χρονιά στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής που έφερε υψηλές διακρίσεις (Χρυσές πρωταθλήτριες Βορείου Ελλάδος στις παγκορασίδες, Ασημένιες πρωταθλήτριες Βορείου Ελλάδος στις κορασίδες, Χρυσές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ensemble παγκορασίδων, Ασημένιες στα τελικά οργάνων στο πανελλήνιο ensemble νεανίδων και συνολικά 26 μετάλλια σε ατομικό επίπεδο σε κορασίδες και παγκορασίδες στα τελικά οργάνων) το σωματείο ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους, ανοίγοντας παράλληλα τις πόρτες του σε όλους, προκειμένου να μυηθούν στο άθλημα και να χαρούν την κίνηση και το ρυθμό.

«ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…ΕΛΑΤΕ και δώστε στα κοριτσάκια σας την ευκαιρία να γυμναστούν συνδυάζοντας την κίνηση με τη μουσική, το ρυθμό, τις μπάλες, τα σχοινάκια, τα στεφάνια και τις κορίνες. Έτσι μέσω των οργανωμένων προγραμμάτων μας θα καλλιεργήσουν την αρμονική συναρμογή τους, θα διευρύνουν το κινητικό τους ρεπερτόριο, την ευλυγισία και την ευκινησία του σώματός του ενώ παράλληλα θα ενταχθούν σε ομάδες συνεργασίας και αμοιβαίων σχέσεων αγάπης!

Σας περιμένουμε…», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ οι εγγραφές γίνονται από Δευτέρα ως Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, από τις 5 έως τις 7.30 το απόγευμα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945 128452 και 6984 939456.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ