ΟΙ ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ με ένα πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων τις επόμενες μέρες, προετοιμάζεται για την επιτυχία των κεντρικών εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στην περιοχή. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Λάρισα:

Τετάρτη 28 Αυγούστου Τύρναβος. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Αχιλλέα Σίμο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι για μαθητές Γυμνασίου.

Παρασκευή 30 Αυγούστου Ελασσόνα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Παναγιώτη Κοδέλα, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ και λαϊκό γλέντι. Επίσης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά πινκ-πονκ και παιχνίδι για μαθητές Γυμνασίου. 

Μαγνησία:

Παρασκευή 30 Αυγούστου Λαύκος. Προβολή της ταινίας «Ο δρόμος μας» και χαιρετισμός από τον Αποστόλη Στεργιόπουλο, μέλος του ΓΠ  Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη Αλμυρός. Προβολή ταινίας και ομιλία από τον Κώστα Αγγελίνα, γραμματέα του ΤΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη Πολυτεχνείο Βόλου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση για τις εξελίξεις στα πανεπιστήμια και τις θέσεις του ΚΚΕ και συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.

Τρίκαλα:

Κυριακή 1 Σεπτέμβρη Αρδάνι. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση για το σχολείο και τις θέσεις της ΚΝΕ με ομιλήτρια την Στέλλα Κριμνιώτη, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ και προβολή βίντεο.

Καρδίτσα:

Σάββατο 31 Αυγούστου Παυσίλυπο. Το ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ διοργανώνει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ