Η ΔΕΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ!

Παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία της επιχείρησης

Σε απόγνωση βρίσκεται Λαρισαίος επιχειρηματίας που ενημερώθηκε από τη ΔΕΗ πως για χρέος που δεν ξεπερνά τα 5.000 ευρώ η επιχείρηση δεν τον θέλει για πελάτη ζητώντας του να βρει καινούργιο πάροχο εάν θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί το κατάστημά του στο κέντρο της πόλης!

Παρέμβαση για το όλο θέμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της επιχείρησης στη Λάρισα από αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΒΕ, ενώ όπως ανέφερε στη σελίδα ο γραμματέας της Άγ. Τριγάζης πρόκειται για μια ανάλγητη όσο και συντονισμένη πολιτική της επιχείρησης με στόχο τους μικροοφειλέτες, την ώρα που οφειλές εκατομμυρίων βρίσκονται στο απυρόβλητο.

«Είναι σαφής η πολιτική βούληση της κυβέρνησης, που στοχεύει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριγάζης, ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης με το διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Π. Ζιάκα ζητήθηκε διακανονισμός του χρέους, με τον οφειλέτη πάντως να αδυνατεί να πληρώσει το 50% της οφειλής που ζητήθηκε προκειμένου να «τρέξει» η σχετική διαδικασία.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Ζιάκας ανέφερε πως το αίτημα για διακανονισμό του χρέους θα προωθηθεί στα κεντρικά της επιχείρησης, με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΕΒΕ να διαμηνύουν πως ο αγώνας τους θα συνεχισθεί, καθώς πολλοί επαγγελματίες της Λάρισας βρίσκονται αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και τα χρέη που συσσωρεύτηκαν λόγω της κρίσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ