ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Γ. ΘΑΝΟΣ

Σοκαρισμένη η αθλητική οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας από την είδηση του θανάτου του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Θάνου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα νοιώθουν βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Θάνου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα, όπου διέμεινε σε ηλικία 64 ετών.

Ο αείμνηστος πλέον Γιώργος, ήταν πέρυσι για ένα τρίμηνο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας μας και κατόπιν μέχρι τα τελευταία του, φίλαθλος του Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Θάνος ήταν ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα αλλά και σε όλους εμάς, που τον ζούσαμε καθημερινά.

Όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας απευθύνει τα βαθύτερα συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο…”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκλιπών δραστηριοποιήθηκε για χρόνια και ως γενικός αρχηγός στην ομάδα της Καλλιθέας, καθώς υπήρξε πάνω από τριανταπέντε χρόνια ενεργός φίλαθλος και παράγοντας του συλλόγου και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του αείμνηστου Νίκου Σαλευρή.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 15:00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ