Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ: Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής 

Σε κλίμα συναίνεσης με το νέο δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα να δίνει τον τόνο της συνέχειας και της κοινής προσπάθειας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Μαξιμ η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.

Μιλώντας αμέσως μετά την ορκωμοσία ο νέος δήμαρχος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, αλλά και τους συμβούλους όλων των συνδυασμών για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν το Μάιο, αλλά και την οικογένειά του που τον στήριξε σε αυτή την προσπάθεια, υποστήριξε ότι οι αντιπαραθέσεις ανήκουν στο παρελθόν και ότι από εδώ και πέρα κοινός στόχος όλων είναι η ανάπτυξη του δήμου Τυρνάβου μέσα από συναινέσεις και με ουσιαστικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα αλλά και τις υποδομές στο δήμο.

Αφού ξεκαθάρισε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών, υποστήριξε ότι θα διοικήσει χωρίς αποκλεισμούς και η πόρτα του γραφείου του στο δημαρχείο θα είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ πολιτκό όρκο έδωσαν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης,

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Χρ. Κέλλας, Στ. Μπίζιου, Λ. Λιακούλη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, πρώην δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ