“ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κων/νος Κοντσιώτης αιρετός της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Νέα αφήγημα έχουμε από τον αιρετό των Παρεμβάσεων στο τελευταίο Συμβούλιο σχετικά με τις χειρόγραφες αιτήσεις προτίμησης τριών υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων τον Ιούλιο του 2017.Δύο χρόνια μετά την ομόφωνη απόφαση του τότε Συμβουλίου να γίνουν δεκτές οι χειρόγραφες αιτήσεις, σήμερα δηλώνει

ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπ’ όψη και οι 3 συνάδελφοι να μην διεκδικήσουν σχολεία όταν και εάν έλθει η σειρά τους αλλά να παραμείνουν στον πίνακα χωρίς δηλώσεις προτίμησης ταυτιζόμενος με την άποψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η δικαιολογία ότι τάχα δεν μετείχαν στο Συμβούλιο αφού δεν βαθμολογούσαν αλλά έβαζαν παύλες. [Ενώ δεν βαθμολογούσαν είναι οι μόνοι από όλα τα μέλη του Συμβουλίου οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τα φύλλα αξιολόγησης όλων των υπολοίπων μελών, αφού ζήτησαν δικαστική συνδρομή. Είδες το αστικό κράτος;]

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς υπάρχουν τα πρακτικά τα οποία αποδεικνύουν ότι και συμμετείχαν στη συζήτηση και ψήφισαν να γίνουν δεκτές οι 3 χειρόγραφες αιτήσεις όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου (πράξη 57/27-7-2017).

Αφού επί 2 χρόνια δηλητηρίασαν την εκπαιδευτική κοινότητα κατασκευάζοντας θεωρίες συνωμοσίας, αφού σπίλωσαν την τιμή και την υπόληψη συναδέλφων Διευθυντών και υποψηφίων Διευθυντών αφήνοντας τους έρμαιο στις μεθοδεύσεις της Διοίκησης, σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα και κάνοντας ακόμη μια κυβίστηση παριστάνουν τους τιμητές των πάντων.

Στο νου μου έρχονται οι στίχοι του Καβάφη.

“… τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς μην την εξευτελίζεις”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ