ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Τ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ανακατατάξεις προέκυψαν στο Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ καθώς ο επί 11 χρόνια πρόεδρός της Δ. Παπαποστόλου υπέβαλλε την παραίτησή του για να αναλάβει στη θέση του ο γνωστός συνδικαλιστής Μιχ. Τζιατζιάς.

Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάρισας όπως προέκυψε στη συνεδρίαση της 29ης Αυγούστου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζιατζιάς Μιχαήλ

ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τσακνάκης Ιωάννης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λαρίσης Κων/νος

ΤΑΜΙΑΣ: Γκόγκας Γεώργιος

ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    Ζαχαράκης Απόστολος

ΜΕΛΗ: Χύτα Ευθυμία, Φωτόπουλος Γεώργιος, Ντάνη Γλυκερία, Μπέης Νικόλαος, Μάρκου Χρήστος, Γκαραλιάκος Ζήσης.

ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

«Μετά από  έντεκα  χρόνια παραμονής μου στη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής  Γραμματείας  του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ , αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου.

Είχα τα ηνία του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας σε μια πρωτόγνωρη χρονική συγκυρία για τους εργαζόμενους και την Κοινωνία. Τα δέκα τελευταία μνημονιακά χρόνια ανατράπηκαν κοινωνικά , εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες.

Αποχωρώντας από τη θέση  του Προέδρου της Εκτελεστικής  Γραμματείας  του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι  πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στους συναδέλφους , με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και μακριά από μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες  και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Δημόσιας Διοίκησης και των εργαζομένων της.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους στους συναδέλφους του Δημοσίου Τομέα της Π.Ε. Λάρισας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους . Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία  τους συναδέλφους  συνεργάτες μου-και στις τέσσερις θητείες- στην Ε.Γ .του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ καθώς  και όλα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε. της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα για την ανάδειξη και  προβολή των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα. Αποχωρώ  από τη θέση  του Προέδρου, όχι όμως από  την ενεργό δράση. Θα συνεχίσω να είμαι παρών στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων. Να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο και στα Μέλη της Ε.Γ. καλή δύναμη και καλούς αγώνες».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ