ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ…

Στου Ρεντη και συγκεκριμενα στο προπονητικο κεντρο του ολυμπιακου βρεθηκε ο γνωστος Τυρναβιτης καθηγητης φυσικης αγωγης και κατοχος UEFA διπλώματος ποδοσφαιρου. Οπως μας εξήγησε ο ιδιος σκοπος του ηταν να ενημερωθει για τη νεα ταξη πραγματων που επικρατει στο ποδοσφαιρο και πιο συγκεκριμενα

στο νευραλγικο κομμάτι των συλλόγων που δεν ειναι αλλο απ τις ακαδημίες.

Ο κόουτς πιστεύει πως απο κει ξεκινανε ολα για να υπαρχει εξελιξη και συνεχεια σε εναν ποδοσφαιρικο συλλογο.

Ο κ. Τζαφερης πιστευει πως τα παιδια της επαρχιας υπολείπονται σε παραστασεις και οργανωση σε σχεση με τα παιδια των μεγαλων αστικων κεντρων ενω το ταλεντο βρισκεται σε υψηλό επίπεδο . Μ αυτη λοιπον την επισκεψη θελησε να εμπλουτίσει τις γνωσεις του και τις εμπειριες του ετσι ωστε να βοηθησει τα παιδια του ΑΙΑΝΤΑ και γενικοτερα του Τυρναβου .

Ο γνωστός προπονητής ειχε συναντησεις μεσα στου Ρεντη με τον Γενικο Διευθυντη του Δικτύου Σχολων του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νανο ο οποιος τον ενημερωσε αναλυτικα για το τι ισχυει πλεον στην Ευρωπη αλλα και πως εργαζεται ο Ολυμπιακος στο κομματι των Ακαδημιων.

Πλεον οι σοβαροι σύλλογοι δεν ενδιαφερονται μονο και μονο για το ποδοσφαιρο σαν ενα απλο αθλημα αλλα μεσα απ αυτο εφαρμοζουν ενα νεο παιδαγωγικο μοντελο με κεντρο το παιδι…

Αυτα θελει και ο κ. Τζαφερης να περασει στην μικρη κοινωνια του Τυρναβου ετσι ωστε να υπαρξει το μεγαλυτερο δυνατο οφελος για τα παιδια μας ,τονιζει…. Να σημειώσουμε εδώ πως τα δυο τελευταια χρονια που δραστηριοποιείται στον Τυρναβο και στον ΑΊΑΝΤΑ δεν ειναι λιγες οι αλλαγες που εγιναν στην ιστορικη πλεον Ακαδημια.

Δεν πρεπει να ξεχναμε πως αυτος ηταν επισης που με την επιστροφη του από τη Ροδο δημιουργησε απ το μηδεν τοσο την ακαδημια του Αργυροπουλιου οσο και του Δαμασιου με τους τοτε παραγοντες. Σε ερωτηση μας αν ολα αυτα συνεπαγονται και συνεργασια με τις Σχολες του Ολυμπιακου ο κ. Τζαφερης μας απαντησε πως τιποτα δεν ειναι τοσο ευκολο αλλα και τιποτα δεν ειναι αδυνατο.

Τα οφελη θα ειναι πολλα αλλα και οι υποχρεωσεις μας περισσότερες με γνώμονα παντα το συμφερον των παιδιών.

Επισης τονισε πως θα υπαρξει λεπτομερής αναλυτική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θεμα σε εκδηλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εμμανουηλειο Πνευματικο κεντρο για να ενημερωθούν ολοι οι Τυρναβιτες που νοιαζονται πανω απ ολα για το καλο των παιδιων τους.

Εμεις με τη σειρα μας να ευχηθουμε το καλυτερο στον κ Τζαφερη και την οικογενεια του ΑΙΑΝΤΑ και το οραμα του να πραγματοποιηθεί για το καλυτερο δυνατο των παιδιων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ