«ΦΟΥΛΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύσκεψη σωματείων το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα

«Φουλάρει» τις μηχανές του για αγωνιστική παρουσία στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ενώ με αφορμή τον καλύτερο συντονισμό και τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σύσκεψη των σωματείων του.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης οι διοικήσεις των σωματείων και μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου του ΕΚΛ Γ. Σκόκα συζήτησαν οργανωτικά θέματα που αφορούσαν στον καλύτερο συντονισμό της καθόδου στη Θεσσαλονίκη και της συμμετοχής τους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ για τον σκοπό αυτό δρομολογούνται λεωφορεία με αναχώρηση στις 2:30μμ της ίδια ημέρας από την οδό Τ. Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας).

«Μέσα στο καλοκαίρι πήραμε μια πρώτη δόση από αντεργατικά μέτρα, ενώ έπεται συνέχεια όπως ήδη φαίνεται και ενόψει ΔΕΘ, καθώς όπως όλα δείχνουν θέλουν να ξεμπερδεύουν και με το τελευταίο ίχνος εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων», ανέφερε στην εισήγησή του ο κ. Σκόκας, καλώντας για δυναμική απάντηση και μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ