Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Η δημοτική αρχή του Αποστόλου Καλογιάννη έδειξε σε δύσκολους και διχαστικούς καιρούς το δρόμο της ενότητας, της συνέργειας και της αποτελεσματικότητας. Και οι πολίτες της Λάρισας όχι μόνο το αναγνώρισαν αυτό, αλλά της έδωσαν νέα εντολή διοίκησης».

Τα παραπάνω επεσήμανε σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, στο περιθώριο της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Λαρισαίων.

Ο κ. Κόκκαλης συμπλήρωσε επίσης ότι «η σημερινή ημέρα της ορκωμοσίας αποτελεί το ορόσημο, στο κατώφλι της νέας θητείας για τα κύτταρα της δημοκρατίας, τους δήμους.

Είναι πλέον η ευκαιρία των πολιτών που κρίθηκαν θετικά από τους συμπολίτες τους, να λάβουν τη σκυτάλη και να δημιουργήσουν, βάζοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό, αλλά και τις συνέργειες, συνθέτοντας το όραμα μίας ολόκληρης περιοχής για το μέλλον.

Ως μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των συμπολιτών μου, μέσα από την ενδυνάμωση του θεσμού της αυτοδιοίκησης. Διαβεβαιώνω τους Λαρισαίους συμπολίτες μου, αλλά και τους νέους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς, πως το ίδιο θα πράξω κι από το μετερίζι του βουλευτή της αντιπολίτευσης, δηλώνοντας πάντοτε στο πλευρό τους, σε κάθε τους αίτημα κι αποτύπωση επιθυμίας του κοινωνικού συνόλου.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, έναν άνθρωπο που αποτελεί σύγχρονο παράδειγμα ήθους, εργατικότητας αλλά και ενότητας. Μία προσωπικότητα που έχει ανάγκη η πόλη της Λάρισας στην πορεία προς το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ