ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ!

Με μια λακωνικότατη ανακοίνωση μόλις δώδεκα λέξεων η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα.

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Amr Warda” αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση των “βυσσινί”, ενώ ο γνωστός στους φιλάθλους Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα, όπως είναι το όνομά του, αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του επιθετικού μέσου και από τον Ιανουάριο του 2017 ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία, με τις πληροφορίες που έρχονται από τη συμπρωτεύουσα να μιλούν για δανεισμό για ένα χρόνο, ενώ θυμίζουμε πως ο αξιόλογος ποδοσφαιριστής με το «δύσκολο» κατά πολλούς χαρακτήρα αγωνίστηκε εκτός από τον ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο.

«Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ, όχι ο Ουάρντα. Θα σας δω ξανά σύντομα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο νεαρός Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με τους Λαρισαίους φιλάθλους να αναμένουν δείγματα του πλούσιου ταλέντου του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ