ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΟ

Μήνυμα για συμβολή στην προώθηση των μοναδικών ελληνικών κρασιών έστειλε από τη Ραψάνη η Στέλλα Μπίζιου

«Διαχρονικοί θεσμοί όπως η γιορτή κρασιού της Ραψάνης συμβάλλουν στη διατήρηση της κοινωνικής και οικονομικής ταυτότητας της περιοχής και ταυτόχρονα γίνονται εργαλεία προβολής των εξαιρετικών σε ποιότητα κρασιών του νομού Λάρισας».

Τα παραπάνω τόνισε από τη Ραψάνη η βουλευτής του νομού Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία βρέθηκε στο γραφικό χωριό του νομού, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, μέλη του γυναικείου Συνεταιρισμού, του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης και κατοίκους της περιοχής.

«Το σχέδιο της κυβέρνησης έχει ως στόχο αφενός να ελαφρύνει το κόστος παραγωγής των οινοποιών και αφετέρου να εφαρμόσει μια πολιτική η οποία θα βασίζεται στην εξωστρέφεια και την προώθηση των ποιοτικών μας προϊόντων. Στηρίζουμε έμπρακτα τον Έλληνα οινοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πραγματικά άλματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες εκατοντάδων χωρών σε ολόκληρο τον πλανήτη να έρθουν σε επαφή με τα μοναδικά μας, σε ποιότητα και γεύση κρασιά», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Ταυτόχρονα δίνω το χέρι μου σε όλες τις δραστήριες γυναίκες του νομού της Λάρισας, οι οποίες με αγάπη και μεράκι για τον τόπο τους μεταλαμπαδεύουν στις νέες γενιές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα κάθε περιοχής. Θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα τους, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορώ τις αξιέπαινες προσπάθειες τους».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com