«ΑΜΑΝΤΑ» ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Την γαλλική ταινία «Αμάντα» θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 2 μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Ένας νέος άνδρας που αρνείται να «σοβαρευτεί», όπως συνηθίζουν να λένε οι πολλοί για όσους δεν έχουν σταθερή δουλειά και σχέση, ερωτεύεται μια γυναίκα που μόλις μετακόμισε στο Παρίσι.

Κι όμως, πολύ σύντομα, η ζωή του διακόπτεται βάναυσα από τον ξαφνικό χαμό της αδελφής του. Εκτός από το σοκ και τον πόνο, αναγκάζεται να διαχειριστεί και την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς του.

Ο δεσμός ανάμεσα σ’ ένα παιδί που μεγαλώνει απότομα και σ’ έναν ενήλικα που δεν έχει ξεπεράσει την παιδική ηλικία, είναι μία μόνο από τις αντιθέσεις που κινούν αυτή τη μοναδική ταινία, η οποία χωράει σε λιγότερο από δύο ώρες όλα τα μυστήρια και τα θαύματα της ρευστής μας ζωής.

Η ταινία «Αμάντα» του Μίκαελ Χερς πραγματοποίησε την ελληνική πρεμιέρα της, στο 59ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Μία συγκινητική δημιουργία, η οποία διακατέχεται από την συγκλονιστική ερμηνεία, του νεαρού ταλαντούχου Γάλλου ηθοποιού, Βενσάν Λακόστ.

Μια ταινία που συνδυάζει το δράμα με το χιούμορ, την ευαισθησία με την αισιοδοξία, μια ιστορία διπλής ενηλικίωσης, της μικρής Αμάντα και του θείου της Νταβίντ που εντελώς απροετοίμαστος αναλαμβάνει μια τόσο μεγάλη ευθύνη.

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μικαέλ Χερς με τους: Βενσάν Λακόστ, Στέισι Μάρτιν, Ιζόρ Μουλτριέ

Γενική είσοδος 4 ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ