ΕΝΑ «ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ» ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ (ΦΩΤΟ)

Μοναδικές γευστικές προτάσεις στον πεζόδρομο της Βενιζέλου

Από την πρώτη στιγμή κατέκτησε τις καρδιές των Λαρισαίων, καθώς οι μοναδικές γευστικές προτάσεις του και ο ευωδιαστός καφές στη χόβολη έγιναν πόλος έλξης για τους φίλους του γλυκού και του καφέ.

Ο λόγος για το «Κουταλάκι», που υποδέχεται στον πανέμορφο χώρο του στον πεζόδρομο της Βενιζέλου (Βενιζέλου 157) τους λάτρεις του είδους, προσφέροντας σε πολύ καλές τιμές ποικιλία γλυκών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καφέ, χειροποίητες πίτες και λικέρ, χυμούς αλλά και δροσερή σπιτική λεμονάδα που γίνεται ανάρπαστη από μικρούς και μεγάλους.

«Όργωσε» κυριολεκτικά την Ελλάδα η ιδιοκτήτριά του Μαίρη Πλασιώτη, που μετά τις νοστιμιές του αγαπημένου μεζεδοπωλείου «Καπηλειό» έφερε στην πόλη μια νέα πρόταση, με τα κουρκουμπίνια, τους σιροπιαστούς κουραμπιέδες, το καζάν ντιπί, τους μπακλαβάδες, τα γαλακτομπούρεκα και τους ακανέδες να αποτελούν… σημείο αναφοράς για τους πελάτες του καταστήματος.

Οι προτάσεις δεν σταματούν εδώ, αφού το «Κουταλάκι» διαθέτει μεγάλη ποικιλία γλυκών του κουταλιού (θεϊκό το γλυκό τριαντάφυλλο με παγωτό), σοκολατόπιτα, παγωτά, αλλά και χειροποίητες πίτες.

Από τον απολαυστικό κατάλογο επιλέξτε τα… όλα και μην παραλείψετε το συνδυασμό παγωτό καϊμάκι με κουρκουμπίνια, την πεντανόστιμη γαλατόπιτα και φυσικά τη Ζωή με σιροπιαστό χειροποίητο φύλλο και ξηρούς καρπούς.

Το «Κουταλάκι» λειτουργεί από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 περίπου το βράδυ, οργανώνει μάλιστα σιγά-σιγά και μικρή βιβλιοθήκη για χαλαρές στιγμές παρέα με τον καφέ ή το γλυκό σας, τα δε προϊόντα του διατίθενται και σε «πακέτο», ενώ από το χειμώνα θα λειτουργήσει και υπηρεσία delivery.

Παραπέμποντας σε ευρωπαϊκό μπιστρό το «Κουταλάκι» δείχνει να κερδίζει το «γλυκό» στοίχημα σε μια πρόταση που έλειπε από την πόλη και μέχρι να το επισκεφτείτε πάρτε μια γεύση από τα όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σε ένα ρεπορτάζ- πειρασμό ποιοτικής και γευστικής απόλαυσης!

Ειρήνη Παπουτσή

Info: ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ

Πεζόδρομος Βενιζέλου 157

Τηλ. 2416007628

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ