ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Kλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα  της Ε.Ε.της ΑΔΕΔΥ κ. Σταύρο Κουτσιουμπέλη θα επισκεφθεί τη Λάρισα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.

Θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους και στις 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των Α/θμιων Σωματείων του Νομού με σκοπό τη μαζικότερη συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τα συνδικάτα το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη 2019, ώρα 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιούνται από τον πρωθυπουργό.

Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και οι συνάδελφοι εργαζόμενοι   να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας, Λαπιθών 6.

Παράλληλα καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους  να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση στη ΔΕΘ. Για το σκοπό αυτό λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 2.00 μ.μ. από το Ωδείο Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ